Att skriva uppsats

Det här med att skriva teorikapitel i en uppsats. Det är nog det värsta jag vet. Hur mycket man än skriver (är uppe i illavarslande 14 sidor..) så känns det som man bara har snuddat en aning vid ALL oändlig litteratur som finns. Jag kan få lite panik över det. Jag håller mig i schack genom att tänka att det är bättre att peta in allt man kommer på så kan man börja skala sen.  Om man hinner sen vill säga. Det gör man oftast inte.

Nu är det sent och jag borde gå och lägga mig. Men det där kaffet jag har hällt i mig under dagen har återigen gett den effekten man inte vill ha. Att man blir speedad när det väl är dags att sova. Inte när man som bäst behöver det inte.
I höstas hade jag en fin tanke. Då tänkte jag att jag skulle köpa en kaffemaskin (ja, jag kallar det så - en del säger espressomaskin eller whatever) och liksom sitta och sippa på finkaffe när jag bläddrade i böcker och skrev fina, korta och koncisa avsnitt i en uppsats som skulle vara klar långt innan slutdatum. Ja ja men nu blev det inte så. Något kom emellan. Jag blev snål till exempel. Och får hålla tillgodo med kallt kaffe där kaffesumpen runnit ner i kannan som f ö har fått sådana där vita trevliga beläggningar på grund av ovilja att diska hela jäkla tiden (varje dag är överskattat). Det ger i alla fall god effekt som man säger. Om än lite för sent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0