Najs!

Igår fyllde jag hela 26 år och idag ser jag att blogg.se äntligen lyckats få till en app! Nu kan jag på ett förhoppningsvis lite smidigare sätt uppdatera bloggen. De två sakerna gör mig glad just nu. Återkommer när jag har mer att skriva om.


Praktiskt trött

Oj oj oj, tröttheten tar helt över här. Inte roligt att läsa om såklart så därför skriver jag inte så mycket heller. Praktiken fungerar bra och snart har jag avverkat min fjärde vecka. På onsdag händer det lite spännande saker under dagen, återkommer mer om det senare.
För att det inte ska se så tomt och fattigt ut här inne slänger jag upp ett par bilder från tidig sommar i Riga, härligt värre!

Donnan till vänster ska jag bland annat träffa imorgon, roligt!


En tveksam Dave, en sömnig jag.

Underbara dag

Idag har varit en sån där bra dag. En bra dag bara utan egentlig anledning. Allt har flutit på och några frågetecken rätats ut. För det ska gudarna veta att det inte är helt lätt att vara ny på ett jobb. Eller en praktik för den delen. Känslan av att vara lite i vägen samtidigt som man har tusen frågor. En annan känsla av att vara så trött i huvudet att det känns som man sitter i ett vakuum samtidigt som man måste ha öronen i luften och vara pigg. glad, trevlig och helst entusiastisk. Men det går rätt bra och det mesta kommer av sig självt, så länge man försöker vara sig själv och är lite nyfiken. Men senaste veckan har jag somnat tidigt och kunnat somna ännu tidigare så idag är första kvällen jag faktiskt känner mig lite pigg och glad. Kommer precis från frisören och känner mig kalasnöjd! Ingen dum känsla det heller när det kommer till ens hår.

Superduktiga Jacob har hjälpt mig så lite förändring i form av bilder blir det även på lilla bloggen. Kände att jag var tvungen att gå ifrån det där skogsmulle-temat lite :)

Tröttast

Därav väldigt lite aktivitet på bloggen från min sida. Praktiken har satt igång med andra ord.

Helg och såntÖverlämnar härmed lite helg-feeling

RSS 2.0