Blandad kompott

Ja det har ju inte gått så bra att mobilblogga som ni kanske märkt.. Surt det där när man gått och väntat så länge på en app och sen när den kommer så visar det sig att det inte fungerar. Av 20 försök fick jag 1 inlägg att publiceras.

Idag samlade jag ihop lite mod och pratade med min handledare om att jag känner mig lite understimulerad på praktiken. Jag är inte riktigt van vid att jobba utan krav och förväntningar och ett berg av saker som ska göras, så jag har inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen. Samtalet kändes mycket bra i alla fall så förhoppningsvis ska få lite roligare och mer utmanande saker att göra framöver.

För att byta till något mer lättsamt och avkopplande så fick jag tidigare i höstas för mig att jag skulle klippa av en bit av håret (säg 15-20 cm) och färga det lite mer kopparaktigt. Färgen gick ur innan jag hann vänja mig men längden är något jag saknar. Jag är nog inte en sån som ska ha kort hår helt enkelt. Speciellt inte när jag såg Victorias fina fläta häromdagen. Sånt där hår, fast lite trassligare kan jag ju egentligen ha utan löshår har jag för mig. Även om det hade varit trevligt att testa.

Här är nog mitt längsta (från i somras och innan jag klippte mig)

 

..och här med fläta (titta inte på den löjliga minen, jag vet...).

Den flätan vill jag ha tillbaka nu, tack!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0