Vårt liv som det kommer se ut?Framtiden enligt Microsoft. Ganska spännande va?

Visade en liknande film under workshopen som jag var med och ordnade för designers på min praktikplats. Den satte igång ganska mycket idéer om hur det kan se ut i framtiden. Det roliga var att de "galna" idéer som kom fram visade sig vara genomförbara idag, enligt våra utvecklare.

Soon to be...

..mrs Iphone 4S.

Japp, jag längtar! Äktenskapet med herr 3G är over and out.


Stänger av

Stänger av huvudet ett tag och ägnar mig åt det här.


Ett avbrott

Idag var det mitt-i-terminen-möte på universitetet. Trodde att det skulle bli ett skönt avbrott, lite semester från praktiken. Men jag kom hem och sov i 3 timmar. Vet inte när det hände senast!
Men det var väldigt roligt att träffa och se alla igen. Alla utvecklas åt olika håll och det är intressant att se vad som kan hända på några månader och såklart vad alla pysslar med på sina praktikföretag.
Själv har jag känt att det varit en brist på utmaningar sista tiden vilket gjort mig lite frustrerad. Det verkar som att det håller på att ändra sig nu (efter att jag tagit upp det) och det har flaggats för att jag kan få uppgifter som, om de blir verklighet,  kan bli riktigt roliga. Imorgon är det möten halva dagen så det är bara att se hur tankarna går efter det.

Blandad kompott

Ja det har ju inte gått så bra att mobilblogga som ni kanske märkt.. Surt det där när man gått och väntat så länge på en app och sen när den kommer så visar det sig att det inte fungerar. Av 20 försök fick jag 1 inlägg att publiceras.

Idag samlade jag ihop lite mod och pratade med min handledare om att jag känner mig lite understimulerad på praktiken. Jag är inte riktigt van vid att jobba utan krav och förväntningar och ett berg av saker som ska göras, så jag har inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen. Samtalet kändes mycket bra i alla fall så förhoppningsvis ska få lite roligare och mer utmanande saker att göra framöver.

För att byta till något mer lättsamt och avkopplande så fick jag tidigare i höstas för mig att jag skulle klippa av en bit av håret (säg 15-20 cm) och färga det lite mer kopparaktigt. Färgen gick ur innan jag hann vänja mig men längden är något jag saknar. Jag är nog inte en sån som ska ha kort hår helt enkelt. Speciellt inte när jag såg Victorias fina fläta häromdagen. Sånt där hår, fast lite trassligare kan jag ju egentligen ha utan löshår har jag för mig. Även om det hade varit trevligt att testa.

Här är nog mitt längsta (från i somras och innan jag klippte mig)

 

..och här med fläta (titta inte på den löjliga minen, jag vet...).

Den flätan vill jag ha tillbaka nu, tack!Föräta

Nej inte föräta som i att föräta sig (även om det säkert kan leda till det..) utan för-äta. Fredrik Backman skriver riktigt roligt om detta. Och jag tror att alla med en otålig och framför allt hungrig person vid sin sida kan känna igen sig. Speciellt när man som jag har en mamma som bjuder in till sju och påbörjar maten kvart över sju :)

Success = Passion Love People


Idag är det en sorgens dag för Apple. För att hedra innovatören Steve Jobs och hans tänkande och uppmärksamma något som i alla fall jag kämpar för dagligen slänger jag upp en liten snutt med viktiga ingredienser för framgång.

RSS 2.0