Snart är det allvar

Sista veckan innan allvaret börjar, minst sagt.  Hur ska det gå? Kanske är lika bra att jag har tenta på lördag igen för att få in lite bättre rutiner i livet.
Unnade mig en ansiktsbehandling på Hannas idag. En julklapp jag skulle använt för ett halvår sen, men det kom visst lite annat i vägen. Tur att det blev idag för resten av dagen har jag suttit fastlimmad vid datorn igen, fixat och grejat och ändrat. Inte roat mig alltså, utan gjort måste-grejer.
Hittade förresten lite bilder från Linköpingshelgen för två veckor sen i mobilen. Slänger upp dem så att jag blir lite tenta-pepp!


Kingston gillar iPhone


Gottgott


Ännu mer gott!


Slottsfika


Tveksam inför linbana (Safari)


Tappert leende :)

Sensommarkväll

Efter att ha suttit inne en hel dag med en inlämningsuppgift och jobb var det skönt att svettas lite runt sjön. Sensommar och pre-höst är rätt så fint ändå.


Tentaplugg vs. webbdesign

Ååhh vad det kliar i fingrarna! Jag veet att jag måste plugga, och jag gör det ett antal timmar varje dag. Men om man ska välja mellan något som är jättekul och något som är sövande tråkigt så är det svårt att säga till sig själv att "nä du nu tar vi och läser några hundra sidor till om IT governance..". Så jag har fuskat lite idag. Igen.
Det är så himla kul med webbdesign (när det funkar), och när man ser hur det tar form. Så snart snart hoppas jag att vi kan lansera MiQa Designs hemsida. Det roligaste av allt är att jag har så fina proffsiga bilder att jobba med och jag skulle vilja visa och lägga upp allihopa här, men lite måste man ju spara på det.

Tenta

Jag har tenta på lördag så veckan vigs åt tentaplugg. Eller kanske mest åt att försöka tentaplugga. Det finns ju så mycket annat man kan göra som känns roligare, viktigare, mer relevant, utvecklande etc. Jobba kan man alltid göra, det ligger för övrigt som ett ständigt släpande dåligt samvete. Något som också kan kännas viktigare är att fixa ett produktgalleri till Marias websida. Baka har jag inte gjort på så länge... Städa?

Sömnlös i Småland

Sånt här kan man fundera på när man inte kan sova till exempel.


Hej igen!

Jag tror att jag är tillbaka efter ett efterlängtat semesteruppehåll. Sommar är härligt, men vart tog deen vägen? Kommer egentligen inte ihåg vad jag gjort när jag tänker tillbaka men strand, sol, bad, skogen, cykling, jobb, jobb, roadtrips och en vecka sthlm är väl aktiviteterna. Slänger upp några från soliga Stockholm.

Såklart måste man se på ugglor på Skansen


Lovely!


Mysiga saluhallen där jag köpte godaste chai-téet
Café Kladdkakan, Sthlms torraste kladdkaka? Men god chailatte


RSS 2.0