Trassel

Vilken dag! Sol, varmt, glass på stan och till och med en liten utflykt ut till Rottne där jag inte varit på mer än ett år säkert (förutom hos bror då). Det är så konstigt att åka tillbaka till ett ställe där man bott i 20 år. Jag ville liksom stanna till vid huset, vrida om nyckeln och gå in, och såklart se att allt var som vanligt. Har fått för mig att om jag skulle råka få någon typ av minnessjukdom hade jag säkert åkt tillbaka dit och trott att jag bodde där. Det sitter så djupt rotat på något vis. Enda skillnaden var att de hade ställt dit en röd lekstuga, men jag vill helst inte tänka på hur det ser ut inne. Bilden av hur det var när vi bodde där vill man ha kvar.

Det blev ingen shopping idag, alls. Bra för plånboken, mindre bra för.. mig? Skorna jag hade spanat på var inte alls lika fina i verkligheten (ballerina, Indiska) och klänningen på Lindex från Rachel Zoe´s kollektion verkade vara slut, eller hade de inte ens fått in den(?). Spanade in en skjorta/blus på Åhlens men snålade i sista sekunden, kan kanske bli ett köp där ändå. Har kommit på att om man inte köper något när man verkligen vill så byggs det upp ett typ av shoppingbegär som till slut rinner över så man bara måste köpa något sen. Och då är det inte ens säkert att det blir något bra.

En annan sak, med tanke på rubriken. Mitt torra hår ropar efter någon bra medicin (och efter lite ny färg..) och nu är jag där igen att jag inte vet alls vad jag ska göra med det. Tjockt hår som blir för torrt är ingen bra kombo, men fick höra att ett superknep skulle vara olja. Har testat Orofluido innan och tycker att det är helt okej, håret blir lite glansigare men ändå inte tungt. Har läst väldigt bra recensioner om Kérastase Elixir Ultime och det kanske kan vara något? Dyr men värt det sägs det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0