Denna veckan har jobb o plugg blivit lite ...

img_0031 (MMS)

Denna veckan har jobb o plugg blivit lite bortprioriterat pga av viktigare saker. Jag hoppas min familj vet att jag alltid ställer upp när det behövs. Det viktigaste ska ändå hinnas med innan det är jul på riktigt men det mesta ska jag fixa i mellandagarna o efter nyår, då man förhoppningsvis har fått nya krafter. Känns lika bra för de kortare stunder jag är hemma är det svårt att motivera sig då hjärnan redan verkar ha tagit julledigt. Vår mysiga lya har osat jul i i alla fall de senaste två veckorna, ska försöka fixa några bilder på det!


Det lackar mot juleri

Oj oj, nu hägrar nog allt sängen. Alltför lite sömn natten innan, tentaplugg och en lägenhet full av tända stearinljus gör i alla fall mina ögon väldigt trötta. Dagen började tidigt med skjuts av Caj till jobbet och mamma till torget för julgransshopping. Efter mycket klämmande och kollande blev det till slut en liten, men ack så kompakt liten julegran. Efter ytterligare shopping på några ställen och en förmiddagsfika på Broqvist fick mamma hem och kurera sig igen. En operation tar mycket på krafterna men det är roligt att hon är så pigg som hon är. Dock får man inte skämta, skrattmusklerna  i magen har inte kommit på plats än :)
Resten av dagen och kvällen har som sagt ägnats åt tentaplugg som jag inte har en aning om hur den kommer gå. Forsatt plugg imorgon och hela fredag, sen kan man börja se fram emot julen på riktigt! Längtar nog en del ändå, om inte det har märkts.

 

Vem ska jag tro på?


Study

Jag hinner inte skriva så mycket just nu, det är därför bloggen ser lite statisk ut i perioder. Ni är söta som kikar in ändå!
Snart är det dags för handledarmöte i ett projekt som ska vara klart efter jul och sen är det dags att dra igång tentaplugget ordentligt. En på måndag och en nästa lördag, men sen blir det lugnare. Bara skriva skriva skriva rapport kvar. Halva tiden har gått, halva tiden kvar. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till att det ändå är ett helt ett och ett halvt år kvar innan man skickas ut i verkligheten. Men jag ska förhoppningsvis stå ut :)

Julig helg

Nu är julen här känns det som. Dock 3 veckor för tidigt, men vad gör det. Då hinner man nästan tröttna lite när det väl är dags, men bara lite. Idag har vi smygstartat med ett litet hemmagjort (mja.. till stor del iaf) julbord. Mycket gott! Men, vad seg man blir av denna mat! Granen är också huggen, ej av mig, men ändå så himla fin! Eftersom jag är första grankläpåderska längtar jag halvt ihjäl mig till jag får ta in den. "Investerade" också i en ny julgransmatta (förlåt mormor!) som ska få invigas.
Annars har jag varit lite av en orolig själ i helgen. Hoppas att veckan som kommer blir bra trots allt.

Julmånadens första dag!
Julklappstips till mig själv

I år önskar jag mig förutom julstämning, god mat och att få umgås med släkt o vänner, böcker. Helst i blomsterbindning! Jag hade tänkt att jag skulle gå en kurs nån gång men så bara slog det mig att det finns en rad mysiga böcker med härliga bilder där man kan lära sig en del.

       


RSS 2.0