Vill inte idag

Ärligt talat, vilken seg dag! Jag har pluggat lite, jobbat nån timme, kollat igenom alla inboxar och föörsöker verkligen motivera mig till att skriva lite till på det där arbetet men det tar emot så himla mycket. Så fort jag sätter mig till rätta börjar vänsterbenet göra ont och ha sig vilket innebär att jag får mindre panik och måste massera det tills det går om. Köpte stödstrumpor inför resan igår. Provade dom och gick runt som en tant i ett par timmar. Kändes okej tror jag, i alla fall i vaderna. De övriga delarna av benen, typ låren kändes inte alls bra men för att slippa bry mig om det tänker jag att det kan ha varit en blandning av träningsvärk från gårddagen blandat med bakfylla. Känns ju ändå ganska logiskt.
Vad mår ett ben bra av egentligen? Cykling o promenader ibland tänker jag. Lite massage nån gång. Det borde räcka. Om minsta tillstymmelse till åderbråck skulle synas är det kört. Då blir det kniven! Kosta vad det kosta vill. Ja ja, det är lätt att säga nu.

Just det... tillbaka till pluggandet :(

Kommentarer
Postat av: Pia

Simning är bra, tror jag :)Såg ditt mail NU förresten och känner mig jättedum. Satt med labben några timmar innan och fastnade och så hade du skickat ditt, men jag satt och var bestämd över att jag inte skulle störas av mail, sms, facebook och allt för jag skulle vara duktig och plugga! Smaaart. Haha!

2011-02-07 @ 22:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0