Jag har ändrat i mitt rum

Sådärja.. nu har jag klarat av de flesta av dagens måsten!
Krukorna är planterade, utom en eftersom jorden inte räckte till alla. Skit också. Känns inte så lockande att utan bil fara iväg på cykeln i regnet o köpa jord o leca o cykla hem med hela tjofräset på nåt konstigt vis.
Imorgon är bilen hemma så då kör jag till Plantagen. Man får gå in med ett tunnelseende och bara rikta in sig på blomjord, och verkligen försöka att inte titta på alla blommor och andra växter som man hade kunnat köpa.


Det blev nice på balkongen i alla fall, lite mer höstkänsla. Ut med det rosa och in med det hmm... mörklila.
Sen var jag tvungen att städa "ljus-skåpet". En liten garderob i hallen där jag slänger in allt pyssel tillsammans med krukor, vaser, lyktor, långa ljus, korta ljus, flytljus, blockljus och värmeljus. Ja ni hör ju, ett ljus-skåp helt enkelt. Fick slänga en hel del skräp, och det är ju alltid kul! Man känner sig liksom lite nyttig efteråt.
Sen var det alltså dags för det jag har försökt smita undan hela dagen, plugget. Åh.. men till slut fanns inga ursäkter kvar, bara att sätta igång! Efter väldigt mycket mentalt motstånd känner jag mig helt-okej-klar med de halvfärdiga uppgifterna.
Ikväll blir det eventuellt pizza från Venezia och kanske en och annan drink. Höstrusk gör mig så sugen på Irish Coffe.. mmm!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0