Stim

Det är så typiskt.. Jag blir stissig och snurrig så fort det är tentadax. Hoppar runt och gör allt annat än det jag borde, som att skriva här. Men jag gillar att skriva tenta, rent specifikt gillar jag att skriva den, skriva av sig det man har, jag gillar INTE att plugga till den. Det kan också ha att göra med att en tenta oftast innebär slutet på en kurs och den här kursen vill jag verkligen avsluta!
Det verkar som att nästa två kurser är roliga, såna som gjorde att jag överhuvudtaget sökte till systemvetare. Hoppas att det visa sig vara så också.
Pratade med "kunden" idag också. Förhoppningsvis har jag jobb året ut, så mycket jag vill. Det är ganska gött även om jag också förstår vilka negativa innebörder det får (se mitt förra inlägg). Jag har ett mål för mig själv om ett visst antal timmar som jag ska göra för att känna att det har varit värt allt slit framför allt ekonomiskt. Så när jag har uppnått det kan jag börja ta det lite lugnt. Dom verkar väldigt nöjda iaf, och det känns väldigt skönt att höra. Sen ser jag det också som att ju mer jag lär mig desto mer blir de beroende av mig, så måste man ju se det. O det tjänar jag förhoppningsvis också på.
Imorgon är det tenta, o infoträff med skatteverket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0