Monday bloody monday

Ny vecka, igen! Helgen blev något mer social än jag hade väntat mig, kul! En Askelycks-fika med Granath och efter det en snabb tur till Ikea med Jessica och Emma. Ett väldigt trevligt avbrott från alla timmar vid datorn. Blev också en snabb titt på nya Grand Samarkand och fika på Toftstrand på söndagen. O ändå hann jag jobba alla mina timmar och fixa klart min del av inlämningsuppgiften. Ibland hinner man mer än man tror. Men det är dumt att tro att man ska hinna mer än vad man gör, eller hur är det?

Idag var det tänkt att jag skulle jobba heldag (ca 8 timmar) men det första jag upptäckte när jag satte mig vid datorn var att Office-paketet hade gått ut. Jag visste att det var något jag hade glömt! Så istället för att tjäna in lite pengar fick jag börja leta efter nåt ställe som sålde Office 2010 med nedladdning direkt. Det var bara en som kunde erbjuda detta och det var givetvis Microsoft själva, för 1400 kr. Nej tack. Fick som tur var till slut tag på en trial som jag hoppas räcker minst en månad. Fram tills dess hoppas jag att kan köpa ett paket som hinner komma innan.
Efter en runda runt sjön med David och Louise ikväll blev jag så trött så det har faktiskt blivit lite tv-tittande för en gångs skull. Böda camping är 5:ans nya Ullared. Jag känner mig fortfarande inte lockad av campinglivet, tyvärr.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0