Valpar, grupparbete och Afrika

Igår var det långhåriga taxvalpar i tidningen, leveransklara på lördag. Är det inte ödet så säg? Jag skulle vilja ha en liten knodd.. Inte en människoknodd kanske men en liten valp. David skrattar åt mig och tycker att jag är ett skämt. Kanske jag är, men har verkligen fastnat för det här med en valp. Det skulle vara något annat att fokusera på istället för allt plugg och grubblerier. Sen hade det ju varit ett gemensamt projekt för oss båda.

På lördag fyller jag år. Han säger att vi ska hitta på nåt då, men inte vad. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Min förra födelsedag kommer jag knappt ihåg. Men för två år sedan hade jag en sån där riktigt skön dag. Jag var ledig från skolan, bokade tid hos frisören och blev jätte nöjd med håret. Sen gav jag mig själv en present i form av en budget som jag fick shoppa för under dagen. Blev en hel del kassar att bära hem :) Köpte med mig favoritmaten och bara lyssnade på musik, läste böcker och pratade i telefon resten av dagen. På kvällen var det middag ute med familjen. Ingen stress, inget stirr, bara en sån där favorit-dag.

Grupparbetena är inskickade nu. Det värsta är att jag inte känner mig nöjd, mina tidigare projektarbeten har jag aldrig skickat in förrän jag varit helt nöjd men nu är det något annat. Man vet inte vilka krav som finns på en från lärarnas sida och man vet inte heller om man har tagit in rätt information. Jag får ångest av att veta att mitt namn står på ett dokument som jag inte kan stå för. Men men, det är väl bara att vänta på feedback och komplettera om det behövs. Om ett tag kommer det väl visa sig vilken nivå man ska lägga sig på.

Nu är det repris av "Den stora resan" på SVT. Hade livet varit lättare om levt så? Utan den sortens stress och påverkan som finns i vårt överciviliserade samhälle. Det ser ganska trivsamt ut ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0