Det är dags för söndagsmyys

Helgen har varit en myshelg, lugn och skön.  I fredags var jag en runda på Wieselgrensgatan och träffade tjejerna inklusive en av mina reskompisar inför veckan som kommer. Vi köpte sallad på Konsum som fortfarande håller samma goda standard. Svårt att säga hur en sallad kan bli så god men det kan den på nåt magiskt vis.
Igår kväll när David kom hem beställde vi pizza från Venezia, jag tog Gambero som alltid. Den pizzan går inte att tröttna på, himmelskt god! Till det blev det en flaska rödvin som passade riktigt bra, mumma!

Idag har det blivit lite pluggande, sen en regnig runda på stan och en fika på Askelyckan.
Har bestämt oss (mig) för att det får bli en plastgran i år så smygkikade lite på det med. David protesterade vilt mot att köpa en idag, han tror fortfarande att jag ska ändra mig o vilja ha en riktig. Detta är redan beprövat förra julen och jag får än idag in barr i fötterna när jag går barfota på ryamattan. Mamma ringde och sa att vi får mormors plastgran så det blev ändå kirrat idag kan man säga. Projekt -hämta/pynta julgran får bli nästnästa vecka.
Imorgon kommer tjejerna från inköpsklassen hit en runda så jag har bakat cheesecake idag, den smeten är så god så man kan dö (nästan). Måndag, tisdag o halva onsdagen är helt irutade redan, ska bli riktigt skönt med en liten tripp till varmare breddgrader sen. Tempen ligger tydligen mellan 15-20 grader!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0